Ми були свідками щирого людського покаяння



В суботу, 9 січня 2016 року в церкві «Нове Покоління» в місті Малині Житомирської області відбулося святкове служіння, присвячене святкуванню дня народження нашого Господа і Спасителя Ісуса Христа.

Спільно з МБФ "Відкрите серце" в цей день також була проведена Різдвяна благодійна акція, метою якої було підтримати малозабезпечених людей продуктовими наборами, вмотивувати їх до відвідування церкви, залучити до спілкування з християнами.




Пастор церкви Павло Миколайович Храпійчук підготував на святкове служіння євангелізаційну проповідь, в якій просто і доступно розкрив людям істину про те, для чого народився Ісус Христос. Церковна група прославлення співала різдвяні пісні. В залі міського будинку культури, де проводилося служіння, відчувалася святкова атмосфера.

Висловлюємо велику подяку Надії Михайлівній Буравковій за допомогу в організації благодійних акцій з роздачею продуктових наборів. В період підготовки до акції ми доторкнулись більш ніж до 50 життів. Служителі церкви відвідали людей, які потребують духовної та матеріальної допомоги, молилися за їх потреби та особисто запросили прийти на святкове служіння.

Таким чином, більше 30 малинчан відгукнулися на запрошення; 21 особа з них виявила бажання примиритися з Богом. Ми були свідками щирого людського покаяння.

Приємно, що новозвернені люди з вірою просили пастора помолитися за потреби. Наразі, наші пресвітери відвідали всіх новозвернених людей, більшість з яких вже закріплені за домашніми групами. Віримо в краще майбутнє для всіх цих людей!

Корр: Анна Храпейчук


Комментариев нет:

Отправить комментарий